IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> foobar2000 General Forum Rules

This is NOT a tech support forum.
Tech support questions go to foobar2000 Tech Support forum instead.

See also: Hydrogenaudio Terms of Service.

 
Reply to this topicStart new topic
Custom Column in Foobar question, Custom Column in Foobar
renzokuken1227
post Nov 24 2012, 11:33
Post #1





Group: Members
Posts: 4
Joined: 14-January 10
Member No.: 77124



I am trying to create a custom column in foobar to view the Tool used (need pattern value) . I am trying to view the tool used to encode, namely whether LAME was used or not.
Go to the top of the page
+Quote Post
PeteG
post Nov 24 2012, 13:26
Post #2





Group: Members
Posts: 56
Joined: 10-June 12
From: Denmark
Member No.: 100577



$info(tool)

More info (!): TF Reference (near the end.)

HTH
Go to the top of the page
+Quote Post
renzokuken1227
post Nov 24 2012, 21:45
Post #3





Group: Members
Posts: 4
Joined: 14-January 10
Member No.: 77124



Thank you!
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 16th September 2014 - 18:33