IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

30 Pages V  « < 28 29 30  
Reply to this topicStart new topic
foo_uie_quicksearch, Improved from foo_uie_search
q_b6
post Dec 28 2009, 21:19
Post #726





Group: Members
Posts: 50
Joined: 4-February 06
Member No.: 27538



foo_uie_quicksearch crashes my fb2k randomly(Not using it filter anything), a little frequently crying.gif

I use foobar 1.0 beta5 Win 7 x86.
foobar Trouble shooter says that foo_dsp_soundtouch, foo_customdb may be the trouble makers.
However, 'Details' at Windows 7 APPCRASH dialog says it is caused by foo_uie_quicksearch....

Before I use foo_uie_quicksearch, fb2k seldom crashes...

This post has been edited by q_b6: Dec 28 2009, 21:19
Go to the top of the page
+Quote Post
Impulse^
post Jan 13 2010, 11:12
Post #727





Group: Members
Posts: 1
Joined: 13-January 10
Member No.: 77070



I was trying to figure out a way to make a sort of playlist "Jump to letter" kind of function in my fb2k. I'd like to be able to just click on a letter and have foobar jump in the playlist to the first occurance of either an artist or album starting with that letter. (If you know what I mean, does anyone know any means of doing this?)

Anyway, I tried to workout some system with the help of quicksearch, trying different settings to see the results of the searches. This is when I noticed that everytime I select 'Search type' as 'Prefix' and 'Tagz strings...' to 'Album (Artist)' foobar2k crashes and the reason is foo_uie_quicksearch.dll.

Has anyone else experienced the same problem? I'm using the newest component version and fb2k v1.0. (Win7 x64)
It's not a huge problem... but I thought I'd let you know incase it wasn't known. smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
RogerG
post Jan 17 2010, 19:34
Post #728





Group: Members
Posts: 154
Joined: 2-April 06
From: Germany
Member No.: 29078



Yes Impulse^, I've got the same problem with 0.9.6.9 on XP
Go to the top of the page
+Quote Post
NEMO7538
post Jan 17 2010, 21:27
Post #729





Group: Developer
Posts: 815
Joined: 28-November 03
Member No.: 10088



Reproduced here ... thanks for reporting.
I will fix for the next version that I plan to release with the new SDK.
It may take a while however.
Go to the top of the page
+Quote Post
~*McoreD*~
post Jan 30 2010, 03:50
Post #730





Group: Members
Posts: 568
Joined: 10-July 03
From: Australia
Member No.: 7693



QUOTE (NEMO7538 @ Jan 18 2010, 04:27) *
Reproduced here ... thanks for reporting.
I will fix for the next version that I plan to release with the new SDK.
It may take a while however.


Thanks - at least we know it is coming. smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
jeremija
post Feb 1 2010, 23:02
Post #731





Group: Members
Posts: 328
Joined: 27-September 08
From: Zagreb
Member No.: 58696



QUOTE (NEMO7538 @ Jan 17 2010, 21:27) *
Reproduced here ... thanks for reporting.
I will fix for the next version that I plan to release with the new SDK.
It may take a while however.


Will it be possible to add the autoplaylist support and the ability to change the font in the next version?

This post has been edited by jeremija: Feb 1 2010, 23:08
Go to the top of the page
+Quote Post
plysch
post Feb 4 2010, 12:20
Post #732





Group: Members
Posts: 9
Joined: 29-March 07
Member No.: 41992



QUOTE (NEMO7538 @ Jan 17 2010, 21:27) *
Reproduced here ... thanks for reporting.
I will fix for the next version that I plan to release with the new SDK.
It may take a while however.


Sweet! Native search has improved in foobar, but I still find that Quicksearch has a lot to offer. I'm waiting anxiously.
Go to the top of the page
+Quote Post
unclean
post Feb 4 2010, 18:23
Post #733





Group: Members
Posts: 51
Joined: 23-January 10
Member No.: 77440



Thanks a lot for this great component. smile.gif

Also, I'd like to echo durch's suggestion, it would be great to see:

QUOTE (durch @ Sep 17 2009, 13:50) *
Would be great if we could do Context Commands

Quicksearch for same .../Album Artist
Quicksearch for same .../Band (instead of Album Artist, for compatibility reasons)

Maybe even better: additional customizable fields.

Go to the top of the page
+Quote Post
Falstaff
post Feb 20 2010, 22:09
Post #734





Group: Members
Posts: 2799
Joined: 12-November 06
Member No.: 37463



QUOTE (NEMO7538 @ Jan 17 2010, 21:27) *
Reproduced here ... thanks for reporting.
I will fix for the next version that I plan to release with the new SDK.
It may take a while however.


it crashed my foobar 1.0 too here (randomly) on Seven x64

any ETA for the new version Nemo ?

Thanx by adavnce for your feedback wink.gif


--------------------
http://br3tt.online.fr/
Go to the top of the page
+Quote Post
SardonicWrath
post Feb 21 2010, 03:01
Post #735





Group: Members
Posts: 70
Joined: 11-January 09
Member No.: 65452



request: it would be great if there was an option not to activate target playlist...

thanks for this great component!
Go to the top of the page
+Quote Post
orbtwin
post Feb 24 2010, 14:32
Post #736





Group: Members
Posts: 105
Joined: 6-August 06
Member No.: 33734



Will it be possible to add the autoplaylist support and the ability to change the font in the next version?

+1

it's my favourite search tool in fb2k rolleyes.gif

This post has been edited by orbtwin: Feb 24 2010, 14:34


--------------------
more or less, minus is best
Go to the top of the page
+Quote Post
prdator7
post Feb 25 2010, 16:04
Post #737





Group: Members
Posts: 5
Joined: 2-May 08
Member No.: 53224



QUOTE (NEMO7538 @ Jan 17 2010, 14:27) *
Reproduced here ... thanks for reporting.
I will fix for the next version that I plan to release with the new SDK.
It may take a while however.




Hi, i use the quicksearch plugin very often and for years. is it possible to integrate it in the default user interface, so i can choose it in the layout editing mode without having columns ui ? this is for those people who use the default skin.

This post has been edited by prdator7: Feb 25 2010, 16:05
Go to the top of the page
+Quote Post
Keesface
post Mar 8 2010, 15:06
Post #738





Group: Members
Posts: 96
Joined: 23-November 09
From: The Netherlands
Member No.: 75220



Would it be possible to allow titleformatting to generate queries? I'd love to be able to do a search like this:

%genre% IS $nowplaying($replace(%genre%,; , OR '%'artist'%' IS ))

In addition, it'd be very nice to be able to assign keyboard shortcuts for certain search patterns
Go to the top of the page
+Quote Post
kabuki
post Mar 26 2010, 09:12
Post #739





Group: Members
Posts: 242
Joined: 22-June 06
Member No.: 32129



hi all,
@NEMO7538

1-is it possible to NOT have quicksearch component focused when foobar start? (if quicksearch is in a visible panel or toolbar)

2-I dreamed of being able to:

a-"favoritize" NOT ONLY a query but also a multiple set of query's pre-parameters to be able to recall it more easily.
b-"reset" those sets to a parametrable favorite one


and last point, but less important for me:
c- have an autocomplete search box that will look both in history and favorite sets and will returns possibilities queries "ala Internet Browser search box".

i explain myself:
I m not "demagogic" saying that your pluggin is one of the most powerful. My point of view is only mine, but the most powerful can also be the most complicate one for a "non usely user of foobar":
I m a hard user of foobar. in my case, if i make a query and the result return false, i can say to myself that maybe, the set selected is not adapted, and i can go to the rightclick menu to manage it.
If a friend come front to my foobar; use quicksearch (imaginating that it will function as itune or wmp) he will be surprised to have a false result and wouldnt think of manage the parameter of query.
I know that my friends 's skill is not your fault wink.gif
but if we could have point "a" and point "b" we could easily:

-determine an 'each-one user' default trio of parameters that could be recalled OR NOT after each particular query.
-set ourself favorites query's "trio" pre-parameters.

If this sort of request, is for you, absolutely stupid or nonsense, i'm sorry, and dont spend time to answer. But if it has some interest for you, but some hard to understand (due to my poor english) just ask me to be clearer.

anyway, i never took time before to thanks you for your work and component, so ... THANKS YOU.
cheers

This post has been edited by kabuki: Mar 26 2010, 09:14
Go to the top of the page
+Quote Post
NEMO7538
post Mar 27 2010, 15:49
Post #740





Group: Developer
Posts: 815
Joined: 28-November 03
Member No.: 10088



QUOTE (prdator7 @ Feb 25 2010, 16:04) *
...
Hi, i use the quicksearch plugin very often and for years. is it possible to integrate it in the default user interface, so i can choose it in the layout editing mode without having columns ui ? this is for those people who use the default skin.

I'm working on it at the moment ...
Go to the top of the page
+Quote Post

30 Pages V  « < 28 29 30
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th September 2014 - 20:41