IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

125 Pages V  « < 81 82 83 84 85 > »   
Reply to this topicStart new topic
WSH Panel Mod script discussion/help.
Marc27
post Feb 26 2013, 20:08
Post #2051





Group: Members
Posts: 40
Joined: 5-May 11
Member No.: 90377



That's what I had been doing, though yes I would like if possible to make it easier to access/read the data not only by your scripts.
Not all the time I use Foobar, for those cases I can't read it.

I do hope as well Last.fm reverts bio change.
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Feb 28 2013, 12:46
Post #2052





Group: Members
Posts: 4448
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



samples updated. now playing (all variants). bugfix. when foo_playcount is not installed, the whole panel responded to single clicks telling you this but it should only do it when clicking the rating stars.

use Script update from the context menu or the full download is here.... http://dl.dropbox.com/u/22801321/wsh/samples.zip

files changed:
CODE
marc2003\common6.js


This post has been edited by marc2003: Feb 28 2013, 12:47
Go to the top of the page
+Quote Post
matif
post Feb 28 2013, 15:24
Post #2053





Group: Members
Posts: 22
Joined: 11-May 12
Member No.: 99730



QUOTE (marc2003 @ Feb 28 2013, 19:46) *
samples updated. now playing (all variants). bugfix. when foo_playcount is not installed, the whole panel responded to single clicks telling you this but it should only do it when clicking the rating stars.

use Script update from the context menu or the full download is here.... http://dl.dropbox.com/u/22801321/wsh/samples.zip

files changed:
CODE
marc2003\common6.js


Thanks for all your posts very much!
Here is a question again:
How do I keep focus on WSH Panel when context menu is opening?

This post has been edited by matif: Feb 28 2013, 15:26
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Feb 28 2013, 16:04
Post #2054





Group: Members
Posts: 4448
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



i don't know what you mean? explain what's happening and what you expect to happen.

also more samples updates: http://dl.dropbox.com/u/22801321/samples.zip

i've removed the playback buttons on all now playing for aesthetic reasons. i figure most people will have them already as a permanent fixture somewhere else on their layout plus it can look messy depending on the CD cover.

i've also fixed the now playing with last.fm bio to use a 3rd party site to get the full bio again now that last.fm truncate theirs. that has been renamed to now playing with last.fm bio mod

files changed:
CODE
samples\now playing.txt
samples\now playing with last.fm bio mod.txt
samples\now playing with track list.txt
Go to the top of the page
+Quote Post
matif
post Feb 28 2013, 18:21
Post #2055





Group: Members
Posts: 22
Joined: 11-May 12
Member No.: 99730



QUOTE (matif @ Feb 28 2013, 22:24) *
How do I keep focus on WSH Panel when context menu is opening?

QUOTE (marc2003 @ Feb 28 2013, 23:04) *
i don't know what you mean? explain what's happening and what you expect to happen.

When the context menu shows in WSH Panel, and then mouse hover any other elements, there will no reaction, because the focus is on the context menu. And I don't want to change focus to context menu, is it possible?

This post has been edited by matif: Feb 28 2013, 18:22
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Feb 28 2013, 18:51
Post #2056





Group: Members
Posts: 4448
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



i still don't understand. the right click behaviour is the same as any other component (try it). why the hell are you opening it if you you're not going to use it? huh.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
matif
post Feb 28 2013, 20:31
Post #2057





Group: Members
Posts: 22
Joined: 11-May 12
Member No.: 99730



QUOTE (marc2003 @ Mar 1 2013, 01:51) *
i still don't understand. the right click behaviour is the same as any other component (try it). why the hell are you opening it if you you're not going to use it? huh.gif

I want it open, but when it's open I also want to enable mouse hover function in WSH Panel, so that I can write a script which like toolbar (when menu is open, mouse hover other element, we can see the other element's menu).
Sorry, if you don't have answer, skip me.
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Feb 28 2013, 20:57
Post #2058





Group: Members
Posts: 4448
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



well it's just not possible. when you execute this bit of code....

CODE
idx = _menu.TrackPopupMenu(x, y);


nothing happens until you click something. it will wait indefinitely.

Go to the top of the page
+Quote Post
matif
post Mar 1 2013, 18:56
Post #2059





Group: Members
Posts: 22
Joined: 11-May 12
Member No.: 99730



QUOTE (marc2003 @ Mar 1 2013, 03:57) *
well it's just not possible. when you execute this bit of code....

CODE
idx = _menu.TrackPopupMenu(x, y);


nothing happens until you click something. it will wait indefinitely.

Ok, I konw, thank you very much!
Go to the top of the page
+Quote Post
Yeksfys
post Mar 2 2013, 16:32
Post #2060





Group: Members
Posts: 6
Joined: 16-December 12
Member No.: 105215



how to use? and where?
CODE
function on_tooltip_custom_paint(gr) {}
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Mar 2 2013, 20:24
Post #2061





Group: Members
Posts: 4448
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



^i have no idea.

samples updated: simple text reader / simple tag reader. no longer wrap text when using fixed width font.

use Update script on the context menu or full download is here: https://dl.dropbox.com/u/22801321/samples.zip

files changed:
CODE
marc2003\common6.js
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Mar 3 2013, 13:26
Post #2062





Group: Members
Posts: 4448
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



samples updated: changed appearance of themed toolbar buttons. also, the help button is now a popup of useful foobar2000 related web links. people might already have them bookmarked but meh. tongue.gif

screenshot

download: https://dl.dropbox.com/u/22801321/samples.zip

files changed:
CODE
samples\themed toolbar buttons.txt


This post has been edited by marc2003: Mar 3 2013, 13:26
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Mar 4 2013, 13:58
Post #2063





Group: Members
Posts: 4448
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



i accidentally broke my artreader script a few days back. it may say no image when there clearly should be one.

use Update script on the context menu to fix it.
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Mar 6 2013, 01:23
Post #2064





Group: Members
Posts: 4448
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



just a note for users of my last.fm biography mod script (which uses another site called echonest), you may find the bio not displaying. if you look in the foobar2000 console, you should see this message explaining why.

QUOTE
Now Playing with Last.fm Bio: {"response": {"status": {"version": "4.2", "code": 3, "message": "api_key - You are limited to 20 accesses every minute. You might be eligible for a rate limit increase, go to http://developer.echonest.com/account/upgrade"}}}


at the moment i'm using my own api key for everybody and i have no idea how many people are using it. maybe this is just a one off freak occurrence but i guess i'll try and apply for the upgrade.

edit: i've got the upgrade to 120 calls per minute. i can't get any more than that.

This post has been edited by marc2003: Mar 6 2013, 02:01
Go to the top of the page
+Quote Post
kjllmeplz
post Mar 6 2013, 21:09
Post #2065





Group: Members
Posts: 30
Joined: 7-January 13
Member No.: 105671



marc2003 : good work.

btw, could u make a script which get artist info from both echonest and lastfm.api ?
i notice that there are some artist that echonest can't get info from last.fm sad.gif

for example :

http://www.last.fm/music/Toyosaki+Aki/+wiki
http://developer.echonest.com/api/v4/artis...me=toyosaki+aki
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Mar 6 2013, 21:22
Post #2066





Group: Members
Posts: 4448
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



the whole point of me switching away from last.fm directly is because they truncate the text. my old version still works but it now displays this....



sorry, but there's no way i'm going to all the effort of mangling 2 scripts together just for that.
Go to the top of the page
+Quote Post
kjllmeplz
post Mar 7 2013, 03:21
Post #2067





Group: Members
Posts: 30
Joined: 7-January 13
Member No.: 105671



okay, i understand biggrin.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Mar 10 2013, 01:22
Post #2068





Group: Members
Posts: 4448
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



i guess nobody uses my musicbrainz script (in URLs mode) because they made a breaking change on the 25th feb and i've only just discovered it. it's fixed nonetheless.

use Update script on the right click menu.

the full download zip here: https://dl.dropbox.com/u/22801321/samples.zip

files changed:
CODE
marc2003\common6.js


for those unaware, my musicbrainz script has 2 separate features rolled into one. the first mode displays up to 100 releases with clickable links taking you to the website where it will list all the details. you can toggle the mode on the right click menu to urls and it displays clickable links to various official websites related to the artist. i've put 2 panels side by side in this screenshot.

Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Mar 10 2013, 04:10
Post #2069





Group: Members
Posts: 4448
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



another quick fix. discogs are sending line breaks back in their response where they shouldn't be. rolleyes.gif

now sorted. update instructions as above.

This post has been edited by marc2003: Mar 10 2013, 04:13
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Mar 12 2013, 09:37
Post #2070





Group: Members
Posts: 4448
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



added a few more favicon images to my musicbrainz script (when in links mode).

https://dl.dropbox.com/u/22801321/samples.zip

changed / added files:
CODE
marc2003\common6.js
marc2003\images\flickr_small.png
marc2003\images\google_plus_small.png
marc2003\images\lyrics_wikia_small.png
marc2003\images\vimeo_small.png
Go to the top of the page
+Quote Post
Koyber
post Mar 12 2013, 20:39
Post #2071





Group: Members
Posts: 9
Joined: 24-December 11
Member No.: 96009



Thanks for the fixes marc2003, I use both and I was aware of the problem with musicbrainz tongue.gif

This post has been edited by Koyber: Mar 12 2013, 20:39
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Mar 12 2013, 22:23
Post #2072





Group: Members
Posts: 4448
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



i would have fixed it sooner had anyone said something. because i maintain quite a few scripts now, i don't have them all active in my layout at once.

i guess i should test them more often - especially with musicbrainz because i am using their beta JSON service which i know is subject to change. lesson learned. tongue.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
tedgo
post Mar 13 2013, 21:14
Post #2073





Group: Members
Posts: 1089
Joined: 16-April 04
From: Bavaria, Germany
Member No.: 13548



How to update a cover panel made in WSH panel mod immediately (and automatically) when a cover is added to the file?
For now i had to update the panel by myself.
Is there any way?

Btw. i haven't made anything in wsh panel mod since a long time, but now i think its time to update my scripts.
So i have an additional question:
What is the advantage of GetAlbumArtAsync over GetAlbumArtV2?
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Mar 13 2013, 21:39
Post #2074





Group: Members
Posts: 4448
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



i don't think it's possible. if you put this in a script and edit the tags of a playing song, it triggers...

CODE
function on_playback_edited() {
   fb.trace("boo!");
}


but using the tagging context menu to add/remove images does not affect it. i have context menu item for users to manually refresh.

GetAlbumArtAsync used in conjunction with the on_get_album_art_done callback gets you the image and the path of the image. this is useful if you want to add mouse click/context menu options for finding/opening it. utils.GetAlbumArtV2 simply gives you an image object.

....and on that note i've actually just changed my script to use utils.GetAlbumArtV2 again because the other method causes the occasional flicker (or maybe my implementation was wrong tongue.gif).

users of my artreader / cd jewel case script can use the Update script option on the right click menu to update.

This post has been edited by marc2003: Mar 13 2013, 21:44
Go to the top of the page
+Quote Post
Falstaff
post Mar 13 2013, 21:43
Post #2075





Group: Members
Posts: 2799
Joined: 12-November 06
Member No.: 37463



QUOTE (tedgo @ Mar 13 2013, 22:14) *
How to update a cover panel made in WSH panel mod immediately (and automatically) when a cover is added to the file?
For now i had to update the panel by myself.
Is there any way?

sure ... if it's in file, metadb changed, so you can trap this tag update in this callback:
function on_metadb_changed(metadb_or_metadbs, fromhook) {}

NB: // @feature "watch-metadb" is to add in PREPROCESSOR section

QUOTE (tedgo @ Mar 13 2013, 22:14) *
What is the advantage of GetAlbumArtAsync over GetAlbumArtV2?

the first one is asynchronous, it's useful when you have to load a lot of covers in a row to not block the script while reading/loading the coverfile, each load is "queued" and you trap the load over in another callback:
function on_get_album_art_done(metadb, art_id, image, image_path) {}
the art_id is the one used in the GetAlbumArtAsync args...

HTH wink.gif

This post has been edited by Falstaff: Mar 13 2013, 21:45


--------------------
http://br3tt.online.fr/
Go to the top of the page
+Quote Post

125 Pages V  « < 81 82 83 84 85 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 22nd August 2014 - 01:43