IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

16 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
foo_skip: skip tracks that match a specified search query, Was: [Request] Inactive Tracks
Sam Stoat
post Aug 14 2006, 19:57
Post #76





Group: Members
Posts: 73
Joined: 11-August 03
Member No.: 8315



QUOTE (randal1013 @ Jul 22 2006, 16:50) *
would it be possible for foo_skip to recognize %_system_xxxx% time fields? like %_system_year%, etc..
I'll second this one. You could stop christmas songs playing all year round and limit them to December. biggrin.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
q-stankovic
post Aug 15 2006, 12:39
Post #77





Group: Members
Posts: 1741
Joined: 28-May 06
From: Düsseldorf
Member No.: 31251



@sam stoat
This plugin will make %systemdate% and%systemdatetime% available for foobar


--------------------
german support forum: www.foobar-users.de / user: qwert73
Go to the top of the page
+Quote Post
ojdo
post Sep 1 2006, 14:41
Post #78





Group: Members
Posts: 894
Joined: 18-June 06
From: Germany
Member No.: 31980



In this post I'm requesting a new feature: Weighted random playback. If foo_skip also could deal with values between 0 (never skip) and 1 (skip always) which represent a "skip probability" this plugin could provide the requested functionality. As there any chance that the author of this plugin could code that?

Waiting and hoping,
ojdo


--------------------
http://freemusi.cc/
Go to the top of the page
+Quote Post
Bacchus95
post Sep 1 2006, 15:24
Post #79





Group: Validating
Posts: 4
Joined: 15-November 04
Member No.: 18148



QUOTE (ojdo @ Sep 1 2006, 14:41) *
In this post I'm requesting a new feature: Weighted random playback. If foo_skip also could deal with values between 0 (never skip) and 1 (skip always) which represent a "skip probability" this plugin could provide the requested functionality. As there any chance that the author of this plugin could code that?

Waiting and hoping,
ojdo


You can use $rand() to do this.
Go to the top of the page
+Quote Post
TheTravis
post Sep 1 2006, 16:45
Post #80





Group: Members
Posts: 71
Joined: 10-May 06
Member No.: 30639



QUOTE (Bacchus95 @ Sep 1 2006, 17:24) *
You can use $rand() to do this.


Hmm... Something like $ifgreater($rand(100),80,1,0) will skip a track with 20 percent propability? I must try it
Go to the top of the page
+Quote Post
ojdo
post Sep 3 2006, 21:50
Post #81





Group: Members
Posts: 894
Joined: 18-June 06
From: Germany
Member No.: 31980



QUOTE (Bacchus95 @ Sep 1 2006, 16:24) *
QUOTE (ojdo @ Sep 1 2006, 14:41) *

In this post I'm requesting a new feature: Weighted random playback. If foo_skip also could deal with values between 0 (never skip) and 1 (skip always) which represent a "skip probability" this plugin could provide the requested functionality. As there any chance that the author of this plugin could code that?


You can use $rand() to do this.

Thank you so much! How could I forget about good old $rand()... blush.gif


--------------------
http://freemusi.cc/
Go to the top of the page
+Quote Post
lakser
post Nov 1 2006, 19:36
Post #82





Group: Members
Posts: 2
Joined: 24-October 06
Member No.: 36742



download link is dead
anyone can help?
Go to the top of the page
+Quote Post
Strictly4me
post Nov 1 2006, 19:39
Post #83





Group: Members
Posts: 308
Joined: 17-December 04
From: Vienna, Austria
Member No.: 18729



foo_skip Download

((((( Strictly4me )))))
Go to the top of the page
+Quote Post
lakser
post Nov 1 2006, 20:49
Post #84





Group: Members
Posts: 2
Joined: 24-October 06
Member No.: 36742



thanks

Kdx also sent link for old version,

Mucho gracias to both
Go to the top of the page
+Quote Post
worldestroyer
post Dec 31 2006, 12:00
Post #85





Group: Members
Posts: 4
Joined: 20-August 06
Member No.: 34245



How would one go about adapting the "$ifgreater($rand(100),80,1,0)" to make it only skip a percentage of skip tag'd songs.
Go to the top of the page
+Quote Post
Zoominee
post Jan 31 2007, 13:07
Post #86





Group: Members
Posts: 156
Joined: 7-January 04
From: Skåne
Member No.: 11012



QUOTE (worldestroyer @ Dec 31 2006, 12:00) *
How would one go about adapting the "$ifgreater($rand(100),80,1,0)" to make it only skip a percentage of skip tag'd songs.

That code would skip 80/100 (i.e. 80%) of the time. If you want to customise the skip percentage, you can change the numbers. For example, if you have a tag called "skip" that contains an integer between 0 and 100, which denotes the probability that you want to skip, you can put %skip% instead of 80, i.e.
$ifgreater($rand(100),%skip%,1,0).

-------------------------------------------------------------

Dear kdx, maker of this very useful plugin! I'm wondering, would it be possible to recognise tracks from the "enqueue" queue and never skip them?

(I've tried three times posting this, it looks fine on the preview but always ends up in my previous post... Hopefully this time it won't!)

This post has been edited by Zoominee: Jan 31 2007, 13:06
Go to the top of the page
+Quote Post
chair
post Mar 14 2007, 02:08
Post #87





Group: Members
Posts: 1
Joined: 14-March 07
Member No.: 41455



QUOTE (Strictly4me @ Nov 1 2006, 13:39) *
foo_skip Download

((((( Strictly4me )))))


This link seems to be dead as well, and the link on the components repository wiki site is dead too.

Repository Link

Can someone else please set up a mirror? I am running foobar2000 v0.9.4.1.

Thanks.
Go to the top of the page
+Quote Post
Jugdish
post Mar 27 2007, 01:38
Post #88





Group: Members
Posts: 25
Joined: 18-January 07
Member No.: 39777



If playback mode is set to repeat the playlist and the playlist contains only skipped items, foo_skip should STOP playback. What it does currently is get stuck in an infinite loop, constantly printing to the console "skipping: file://X.mp3".

Here's an example scenario to illustrate this bug:
1. Set playback mode to "Repeat (playlist)"
2. Start playing a playlist which contains a single song.
2. During playback, mark the song to be skipped.
3. When the song finishes playing, foo_skip will get stuck in an infinite loop (check the console).
Go to the top of the page
+Quote Post
x10
post Apr 3 2007, 19:51
Post #89





Group: Members
Posts: 2
Joined: 7-March 07
Member No.: 41264



just discoverd this
so when i make it
$ifgreater(%rating%,3,0,1)
to play rating 3+

and
$if2(%rating%,0)
to play unrated files?

This post has been edited by x10: Apr 3 2007, 19:53
Go to the top of the page
+Quote Post
funkfuzz
post Apr 27 2007, 20:00
Post #90





Group: Members
Posts: 9
Joined: 27-October 06
Member No.: 36852



QUOTE (x10 @ Apr 3 2007, 13:51) *
just discoverd this
so when i make it
$ifgreater(%rating%,3,0,1)
to play rating 3+

and
$if2(%rating%,0)
to play unrated files?


That didn't work for me.

I'd like to be able to:

Play songs that have no rating
AND
Play songs that have a rating of 3, 4 or 5.

In other words, I want to SKIP songs with ratings of 1 or 2. "$ifgreater" in this case, won't work.

Anyone know how to do this? I'm using the Custom Info SQLite DB for my ratings (if that helps).

Thanks!
Go to the top of the page
+Quote Post
BenAddiction
post Apr 27 2007, 22:29
Post #91





Group: Members
Posts: 9
Joined: 27-August 05
Member No.: 24150



@funkfuzz

$if(%rating%,$ifgreater(3,%rating%,1,0),0)
Go to the top of the page
+Quote Post
funkfuzz
post Apr 30 2007, 18:31
Post #92





Group: Members
Posts: 9
Joined: 27-October 06
Member No.: 36852



QUOTE (BenAddiction @ Apr 27 2007, 16:29) *
@funkfuzz

$if(%rating%,$ifgreater(3,%rating%,1,0),0)



Worked like a charm. Thanks BenAddiction. wink.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
eradumvelhinho
post May 3 2007, 13:09
Post #93





Group: Members
Posts: 101
Joined: 23-March 07
Member No.: 41759



Let's see if someone can help me.
Problem: when I have 2 files from the same album (one .cue and another .mp3), they both go to the library of foobar. So basically you have two times the same album. I want to have only the cue file. I installed foo_skip hoping that this dll would solve my problem (I put a SKIP tag in the big files). But, when you play a file from the .cue file, they inherit the properties of the .mp3 file. So, all the songs in the .cue file stay with "SKIP = 1" value.
How do you do with your library in this case? Do you use another component?
With lossless files I dont have this problem, because I put the .cue file inside the tag "cuesheet" of the big files. But with mp3 files, you cannot do this.

Thanks for any help
Go to the top of the page
+Quote Post
locutus
post Aug 13 2007, 14:02
Post #94





Group: Members
Posts: 65
Joined: 9-August 07
Member No.: 46070



Any working link for this plugin for foobar 0.9 available?
Go to the top of the page
+Quote Post
locutus
post Aug 13 2007, 15:58
Post #95





Group: Members
Posts: 65
Joined: 9-August 07
Member No.: 46070



QUOTE (locutus @ Aug 13 2007, 07:02) *
Any working link for this plugin for foobar 0.9 available?

Found the link, installed and have seen the new topic in the menu. But how do i mark a file for skipping?
Go to the top of the page
+Quote Post
ppnilpa
post Feb 4 2008, 19:35
Post #96





Group: Members
Posts: 7
Joined: 13-January 08
Member No.: 50439



Script
CODE
$if($or(%talking%,$and(%rating%,$greater($add(1,$mod($cwb_rand(),10)),$sub($mul(%rating%,2),1)))),1,0)


posted here is really nice. But what if i want to use hotness instead of rating?

I cant use multiline scripts with foo_skip as i understand.
buktore adopted hotness script to single line, but i didnt manage to make it work with foo_skip alike %rating% did.

Does anybody here use hotness with foo_skip? Any ideas? Maybe i can calculate hotness for every track in playlist with... hmmm... columns_ui or something. And then skip tracks using %hotness%
Go to the top of the page
+Quote Post
Zoominee
post Feb 4 2008, 20:23
Post #97





Group: Members
Posts: 156
Joined: 7-January 04
From: Skåne
Member No.: 11012



QUOTE (ppnilpa @ Feb 4 2008, 19:35) *
Maybe i can calculate hotness for every track in playlist with... hmmm... columns_ui or something. And then skip tracks using %hotness%

Does it work with $get_global(hotness) as suggested at the top of the hotness thread? Otherwise, you could I suppose put the whole hotness code on one line into the skip control (get rid of anything that is comments, i.e. anything to the right ot // including that symbol).
Go to the top of the page
+Quote Post
ppnilpa
post Feb 4 2008, 20:37
Post #98





Group: Members
Posts: 7
Joined: 13-January 08
Member No.: 50439



QUOTE (Zoominee @ Feb 4 2008, 22:23) *
QUOTE (ppnilpa @ Feb 4 2008, 19:35) *

Maybe i can calculate hotness for every track in playlist with... hmmm... columns_ui or something. And then skip tracks using %hotness%

Does it work with $get_global(hotness) as suggested at the top of the hotness thread?

No. For me - No. It is displayed correctly in column, but is useless with foo_skip. So I asked here whether this trick works for anybody.

QUOTE (Zoominee @ Feb 4 2008, 22:23) *
Otherwise, you could I suppose put the whole hotness code on one line into the skip control

I've mentioned single line hotness script. It does not work for me either.

This post has been edited by ppnilpa: Feb 4 2008, 20:51
Go to the top of the page
+Quote Post
buktore
post Feb 4 2008, 22:38
Post #99





Group: Members
Posts: 506
Joined: 24-November 06
Member No.: 38011



QUOTE
I've mentioned single line hotness script. It does not work for me either.

What he meant is to use hotness code inside skip control + a bit change.

Here, should work.
QUOTE
$ifgreater($mod($cwb_rand(),100),PASTE ENTIRE SINGLE LINE HOTNESS SCRIPT HERE,1,0)

This will use hotness as it shown as a play probability.

And here the another version for rating that work.
QUOTE
$if($or(%skip%,$greater($mod($cwb_rand(),100),$if(%rating%,$mul(%rating%,20),50))),1,0)

1 star = 20% to pick the track.
If there is SKIP tag present, it will always skip that track.
The bold number is the probability rate in % for track that don't have rating. Change to 0 will make it skip all track that don't have rating.

This post has been edited by buktore: Feb 5 2008, 16:11
Go to the top of the page
+Quote Post
jacobbrett
post Mar 19 2008, 11:39
Post #100





Group: Members
Posts: 11
Joined: 4-January 08
Member No.: 50153



A database method implementation would convince me to use this, as with this plugin (allows entry of custom comments without modifying the file's tags as they are stored in a local db): http://wiki.hydrogenaudio.org/index.php?ti...o_custominfo%29

The user is given the choice of storing data via:
  • Foobar2k config file: saves all info fields in foobar's configuration file. Reasonable loading time, fast reading of info, fast writing of info. This is also insecure, you will lose all changes since the last config file saving if foobar crashes or something.
  • Text file (foobar2kdir\custominfo.txt): Utf-8 encoded text file (which shouldn't be modified though). Slow loading, fast reading of info, fast writing of info. This is also insecure, changes are not written to disk until you exit foobar.
  • SQLite database (foobar2kdir\custominfo_sqlite.db): Slow loading, fast reading of info, slow writing of info. Changes are immediately written to disk which is why I personally recommend this option.

In fact, couldn't these two plugins be used in conjunction? Use 'Custom Info' to store a rating of 1-5, output it as %rating%, then use that with foo skip?

This post has been edited by jacobbrett: Mar 19 2008, 11:41
Go to the top of the page
+Quote Post

16 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 22nd September 2014 - 17:23