IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
EAC wont recognise Audio CD's
Beep
post Jul 16 2002, 20:13
Post #1





Group: Members
Posts: 7
Joined: 16-July 02
Member No.: 2626



EAC used to work perfectly. Now it wont recognise audio cd's in either of my drives. I have tried reinstalling it but no joy. sad.gif
Other apps like Nero and Media Player work fine, but not EAC.
I am running Widows XP. Any help would be appreciated.
Go to the top of the page
+Quote Post
harashin
post Jul 16 2002, 20:29
Post #2





Group: Members
Posts: 339
Joined: 20-February 02
From: Kyoto, Japan
Member No.: 1362



Have you ever installed any ASPI driver?
Go to the top of the page
+Quote Post
Beep
post Jul 16 2002, 20:33
Post #3





Group: Members
Posts: 7
Joined: 16-July 02
Member No.: 2626



Yes, in an unsuccessful attempt to try to get MP3 CD Burner to recognise my LiteOn drive.
Go to the top of the page
+Quote Post
theduke
post Jul 16 2002, 20:36
Post #4





Group: Members
Posts: 215
Joined: 23-February 02
From: Austria
Member No.: 1379



Then you should either try to configure EAC to use another interface or delete the ASPI layer.
Go to the top of the page
+Quote Post
harashin
post Jul 16 2002, 20:40
Post #5





Group: Members
Posts: 339
Joined: 20-February 02
From: Kyoto, Japan
Member No.: 1362



Try copy wnaspi32.dll to the same folder as EAC.
Go to the top of the page
+Quote Post
Beep
post Jul 16 2002, 20:46
Post #6





Group: Members
Posts: 7
Joined: 16-July 02
Member No.: 2626



I'm not sure how to go about either of those options. ???
Go to the top of the page
+Quote Post
Case
post Jul 16 2002, 20:47
Post #7





Group: Developer (Donating)
Posts: 2215
Joined: 19-October 01
From: Finland
Member No.: 322



Try selecting different CD access interface for EAC, this can be changed at EAC -> EAC Options -> Interface.
Go to the top of the page
+Quote Post
Beep
post Jul 16 2002, 20:47
Post #8





Group: Members
Posts: 7
Joined: 16-July 02
Member No.: 2626



Ok, will try that, thanks. smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
Beep
post Jul 16 2002, 20:54
Post #9





Group: Members
Posts: 7
Joined: 16-July 02
Member No.: 2626



Thankyou smile.gif

I copied the wnaspi32.dll to the EAC direcory and changed the settings on the Interface tab. Works now. smile.gif


Appreciate your help. Thanx. cool.gif cool.gif cool.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
harashin
post Jul 16 2002, 20:56
Post #10





Group: Members
Posts: 339
Joined: 20-February 02
From: Kyoto, Japan
Member No.: 1362



smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 2nd September 2014 - 13:46