IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
mplayer: "invalid sync code"
Azevedo
post Mar 15 2013, 15:46
Post #1





Group: Members
Posts: 92
Joined: 3-November 08
Member No.: 61632



Hi,

I got this errors when playing flac (encoded with flac - Command-line FLAC encoder/decoder version 1.2.1)
Is there someting wrong with that or is a mplayer issue?

CODE
==========================================================================
Opening audio decoder: [ffmpeg] FFmpeg/libavcodec audio decoders
AUDIO: 44100 Hz, 2 ch, s16le, 806.0 kbit/57.12% (ratio: 100752->176400)
Selected audio codec: [ffflac] afm: ffmpeg (FFmpeg FLAC audio)
==========================================================================
AO: [dsound] 44100Hz 2ch s16le (2 bytes per sample)
Video: no video
Starting playback...
[flac @ 012968e0]invalid sync code
[flac @ 012968e0]invalid frame header
[flac @ 012968e0]decode_frame() failed
Go to the top of the page
+Quote Post
probedb
post Mar 15 2013, 16:44
Post #2





Group: Members
Posts: 1244
Joined: 6-September 04
Member No.: 16817



Have you tried running the file through a FLAC tester?
Go to the top of the page
+Quote Post
Azevedo
post Mar 15 2013, 16:46
Post #3





Group: Members
Posts: 92
Joined: 3-November 08
Member No.: 61632



Yes I did. It says no errors found.
I guess it's a mplayer issue then.
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 1st October 2014 - 15:24