IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> foobar2000 General Forum Rules

This is NOT a tech support forum.
Tech support questions go to foobar2000 Tech Support forum instead.

See also: Hydrogenaudio Terms of Service.

 
Reply to this topicStart new topic
How can foobar show total size of >1TB of data?, Total size disappears from Info panel
torturesauce
post Feb 16 2013, 07:53
Post #1





Group: Members
Posts: 49
Joined: 8-February 10
Member No.: 77981



Hello,

I'm using Foobar2000 with the standard interface. I have a media library which exceeds 1TB in size (it's about 1.1TB). When I use the Info panel to calculate the total size of all files, the info disappears. It does appear only when my selected library parts are less than 1TB. Is it one of the software's limitations? Is there any way to show the total size info for libraries bigger than 1TB?
Go to the top of the page
+Quote Post
ojdo
post Feb 16 2013, 08:51
Post #2





Group: Members
Posts: 894
Joined: 18-June 06
From: Germany
Member No.: 31980



What is the "info panel"?
To get the total file size of my library, I would do a
1. Main Menu > Library > Search
2. Enter "ALL"
3. Select all results (Ctrl+A)
4. Right-click and select "Properties"
5. Tab "Properties" has an entry "Total size" which shows the total file size instantly - at least for my <200 GB library.


--------------------
http://freemusi.cc/
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Feb 16 2013, 10:25
Post #3





Group: Members
Posts: 4453
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



QUOTE (ojdo @ Feb 16 2013, 07:51) *
What is the "info panel"?


selection properties is basically the properties dialog>properties tab in a panel.
Go to the top of the page
+Quote Post
Alexxander
post Feb 16 2013, 11:11
Post #4





Group: Members
Posts: 457
Joined: 15-November 04
Member No.: 18143



I have foobar2000 1.2.3 and also set up a Properties panel in the standard UI. Right after starting up program I selected all files and indeed the Total size field disappeared. The breakeven point in my case was at 257GB
8968 items. Item 8969 made the the Total size not being displayed. But hitting the rightclick menu with mouse on selection did show up the total size. After this I tried selecting other files and total size was shown every time in the Properties panel, no matter how many items were selected. Then I realized my hard drives had just stopped crackling. This might have to do with some background updating? Console doesn't tell anything.

This post has been edited by Alexxander: Feb 16 2013, 11:12
Go to the top of the page
+Quote Post
torturesauce
post Feb 16 2013, 14:59
Post #5





Group: Members
Posts: 49
Joined: 8-February 10
Member No.: 77981



Nevermind, my problem got solved all by itself. Yes, I was using Selection Properties, accidentally referred to it as "info".
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th August 2014 - 16:06