IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
batch scan playlists for dead entries
xconstellationx
post Mar 22 2013, 10:18
Post #1





Group: Members
Posts: 29
Joined: 7-July 12
Member No.: 101227



hi,

i am looking for a portable tool, that will batch scan playlists (m3u8) for dead entries and list playlists & files that need to be corrected.
Go to the top of the page
+Quote Post
xconstellationx
post Mar 24 2013, 09:54
Post #2





Group: Members
Posts: 29
Joined: 7-July 12
Member No.: 101227



its not exactly what i was looking for, but with mediamonkey it is possible to drop m3u8 and sort for dead entries.

anyone knows, how to add a column which will show the relating playlistnames?
Go to the top of the page
+Quote Post
Robertina
post Mar 24 2013, 19:25
Post #3





Group: Banned
Posts: 1310
Joined: 4-January 09
Member No.: 65169



QUOTE (xconstellationx @ Mar 21 2013, 22:18) *
i am looking for a portable tool, that will batch scan playlists (m3u8) for dead entries and list playlists & files that need to be corrected.

It's probably also not exactly what you are looking for but you could
  • install the freeware audio player foobar2000 in portable mode,
  • then open your m3u8 files with it and then
  • choose from the menu Edit -> Remove dead items.
foobar2000 imports the m3u8 to a playlist and the 'Remove dead items' command removes all missing files from it, which are also listed in foobar's console [menu: View]. The console's content can be copied or written to a file.

In addition you could try the component foo_playlist_revive in order to adjust links to missing files automatically if possible.

Finally export foobar2000's updated playlist back to m3u8.


--------------------
This is HA. Not the Jerry Springer Show.
Go to the top of the page
+Quote Post
xconstellationx
post Mar 25 2013, 11:14
Post #4





Group: Members
Posts: 29
Joined: 7-July 12
Member No.: 101227



i am already using foobar, the problem is, when importing playlists, dead entries are left out and ''only'' shown in the console.

thats why i would like to quick check all playlists before i import them.

thanks for linking to that plugin, might be a good solution when having many playlist tabs in foobar.
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th December 2014 - 11:08