IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
foobar 's bug on 8Khz mp3?
xquake
post Jul 1 2004, 08:46
Post #1





Group: Members
Posts: 23
Joined: 4-April 03
Member No.: 5831



this mp3 is encode by lame 3.90.3
sound bad when played by foobar.
playing by winamp and neromix, sound ok.

I trid encode by neromix and cooleditpro, the problem is still there.
so must be the foobar's decoder problem.

i replace the file

This post has been edited by xquake: Jul 1 2004, 09:35
Attached File(s)
Attached File  8Khz_.wav.mp3 ( 58.22K ) Number of downloads: 360
 
Go to the top of the page
+Quote Post
Sebastian Mares
post Jul 1 2004, 09:16
Post #2





Group: Members
Posts: 3629
Joined: 14-May 03
From: Bad Herrenalb
Member No.: 6613



Dude... You are not allowed to post more than 30 seconds. wink.gif


--------------------
http://listening-tests.hydrogenaudio.org/sebastian/
Go to the top of the page
+Quote Post
xquake
post Jul 1 2004, 09:20
Post #3





Group: Members
Posts: 23
Joined: 4-April 03
Member No.: 5831



What is that mean? huh.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
Sebastian Mares
post Jul 1 2004, 09:24
Post #4





Group: Members
Posts: 3629
Joined: 14-May 03
From: Bad Herrenalb
Member No.: 6613



You posted the whole song, which might be copyrighted. In order to keep things legal, you will have to cut the song to only 30 seconds. It doesn't have to be the first 30 seconds, though, but any range which is not larger than 30 seconds.

One more thing... For foobar2000 related uploads, please use the foobar2000 upload forum in the future. smile.gif

This post has been edited by Sebastian Mares: Jul 1 2004, 09:25


--------------------
http://listening-tests.hydrogenaudio.org/sebastian/
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 25th July 2014 - 01:00