IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
LossyFlac Recompressed using the same FLAC, LossyFlac is Flac after lossy
Musique-Rabbit
post Jun 1 2013, 03:02
Post #1





Group: Members
Posts: 42
Joined: 1-March 06
Member No.: 28173



I've been using LossyFlac for almost all my collections except for piano solo and other few.

I tested using the new FLAC 1.3 to recompress some of my LossyFlac files and the results are always bigger.

Can experts enlighten me on this?

Thanks.
Go to the top of the page
+Quote Post
lvqcl
post Jun 1 2013, 03:41
Post #2





Group: Developer
Posts: 3443
Joined: 2-December 07
Member No.: 49183



Don't forget to add "-b 512" to the commandline.
Go to the top of the page
+Quote Post
Musique-Rabbit
post Jun 1 2013, 04:10
Post #3





Group: Members
Posts: 42
Joined: 1-March 06
Member No.: 28173



QUOTE (lvqcl @ Jun 1 2013, 10:41) *
Don't forget to add "-b 512" to the commandline.

You're absolutely right, lvqcl.

Thanks a lot!
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th November 2014 - 07:16