IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
Freedb and Morrissey don't get along?, Using EAC, not working :(
ReD-BaRoN
post May 7 2005, 21:12
Post #1





Group: Members (Donating)
Posts: 130
Joined: 24-March 05
Member No.: 20884



I've ripped around 50 CDs so far with EAC, and the ONLY freedb problems I've had are with my Morrissey CDs. I've tried 3 of them so far, and all 3 cause freedb errors. Specifically I get the title and artist fields filled in and that's it, then I try it manually (Alt+G) and the freedb status is Error - Server error. I go to freedb.org and they're listed there, so I'm not sure what's going on. Anyone else seeing this?

Thanks!
Go to the top of the page
+Quote Post
nyarlathotep
post May 7 2005, 21:29
Post #2





Group: Members
Posts: 412
Joined: 13-April 03
From: Haut-Médoc FRA
Member No.: 5943



I don't remember having met such problem:

Go to the top of the page
+Quote Post
dobz
post May 7 2005, 21:40
Post #3





Group: Members
Posts: 92
Joined: 25-April 04
Member No.: 13705



QUOTE (nyarlathotep @ May 7 2005, 12:29 PM)
I don't remember having met such problem:


*


Hi nyarlathotep

Could you post your album list display setting please
Go to the top of the page
+Quote Post
nyarlathotep
post May 7 2005, 21:46
Post #4





Group: Members
Posts: 412
Joined: 13-April 03
From: Haut-Médoc FRA
Member No.: 5943



$left(%artist%,1)|[$caps(%artist%)]|[%date% - ][%album%]|$if2(%disc%,[$num(%tracknumber%,2). ][%performer% - ][%title%])|$if(%disc%,[$num(%tracknumber%,2). ][%performer% - ][%title%],)
Go to the top of the page
+Quote Post
ReD-BaRoN
post May 8 2005, 03:22
Post #5





Group: Members (Donating)
Posts: 130
Joined: 24-March 05
Member No.: 20884



QUOTE (nyarlathotep @ May 7 2005, 04:29 PM)
I don't remember having met such problem:


*



Man, I don't get it then sad.gif. I guess I'll continue to play around with it.
Go to the top of the page
+Quote Post
ReD-BaRoN
post May 8 2005, 15:03
Post #6





Group: Members (Donating)
Posts: 130
Joined: 24-March 05
Member No.: 20884



OK, for anyone that might hit this problem in the future, apparetly there is a EAC bug somewhere, and to fix the problem:

Shift-Delete to delete all the track information, and then Alt-G.
Go to the top of the page
+Quote Post
Mr_Rabid_Teddybe...
post May 8 2005, 15:23
Post #7





Group: Members
Posts: 1197
Joined: 3-September 03
From: Bergen, Norway
Member No.: 8667



Personally, I've had some problems using
http://freedb.freedb.org:80/~cddb/cddb.cgi
But after changing to
http://uk.freedb.org:80/~cddb/cddb.cgi
all's been hunky dory...


--------------------
"ONLY THOSE WHO ATTEMPT THE IMPOSSIBLE WILL ACHIEVE THE ABSURD"
- Oceania Association of Autonomous Astronauts
Go to the top of the page
+Quote Post
bug80
post May 8 2005, 17:31
Post #8





Group: Members
Posts: 398
Joined: 23-January 05
From: The Netherlands
Member No.: 19254



QUOTE (Mr_Rabid_Teddybear @ May 8 2005, 03:23 PM)
Personally, I've had some problems using
http://freedb.freedb.org:80/~cddb/cddb.cgi
But after changing to
http://uk.freedb.org:80/~cddb/cddb.cgi
all's been hunky dory...
*

I did exactly the same thing today. I think the default server is down at the moment!
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 31st July 2014 - 23:08