IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
stuck with wrong search bar - I want Media Library Search
dwilbank
post Nov 15 2012, 23:10
Post #1





Group: Members
Posts: 7
Joined: 19-November 10
Member No.: 85832



Good sirs.
I've spent more than an hour trying to get the search bar in the upper right to give me useful results like the "Media Library Search Box" does.
What is that upper-right search bar good for? How would I replace it with Media Library Search?

Thanks


Go to the top of the page
+Quote Post
TakuSkan
post Nov 16 2012, 06:56
Post #2





Group: Members
Posts: 324
Joined: 16-February 03
Member No.: 5017



That's a filter search. You could add Quick Search Toolbar. Or you could create a keyboard shortcut to Media Library Search: Prefeences > Keyboard Shortcuts.
Go to the top of the page
+Quote Post
dwilbank
post Nov 16 2012, 08:04
Post #3





Group: Members
Posts: 7
Joined: 19-November 10
Member No.: 85832



I installed it and it's acting just like the old search box. I hit enter and nothing happens.

problems with my other components, I suppose

Thanks though.
Go to the top of the page
+Quote Post
TakuSkan
post Nov 16 2012, 12:30
Post #4





Group: Members
Posts: 324
Joined: 16-February 03
Member No.: 5017



I assume you've set up your media library right? Prefs > Media Library > Music folders > Path
Go to the top of the page
+Quote Post
dwilbank
post Nov 16 2012, 15:16
Post #5





Group: Members
Posts: 7
Joined: 19-November 10
Member No.: 85832



My center panel shows the whole directory structure of my music folder, so that's right.
Go to the top of the page
+Quote Post
shakey_snake
post Nov 16 2012, 17:33
Post #6





Group: FB2K Moderator
Posts: 4322
Joined: 1-November 06
From: Cincinnati
Member No.: 37036



Is that ColumnsUI? What version of fb2k are you running?

I don't see playlist tabs above what appears to be your playlist. Do you know how to change playlists?

This post has been edited by shakey_snake: Nov 16 2012, 17:33


--------------------
elevatorladylevitateme
Go to the top of the page
+Quote Post
dwilbank
post Nov 16 2012, 19:52
Post #7





Group: Members
Posts: 7
Joined: 19-November 10
Member No.: 85832



very latest Foobar. 1.1.16 or something like that.
It is ColumnsUI, and I never used or installed playlists. I just like the directory listing.
Maybe the problem is, I have to have a playlist somewhere?

This post has been edited by dwilbank: Nov 16 2012, 19:53
Go to the top of the page
+Quote Post
Daeron
post Nov 16 2012, 20:24
Post #8





Group: Members
Posts: 433
Joined: 9-October 08
Member No.: 59818



Yes, since the Quick Search Toolbar shows its hits in its own playlist (so it does what it is supposed to do, you just can't see it).

You can set both the search results and the library viewer playlist to be auto-focused though so it'll switch between the two automatically (for that, go to Preferences/Media Library and check the two boxes at the bottom, also Preferences/Media Library/Quick Search and check Set focus checkbox as well). However using an actual playlist switcher/tabs would the more logical choice in general in my opinion.

This post has been edited by Daeron: Nov 16 2012, 20:38
Go to the top of the page
+Quote Post
dwilbank
post Nov 16 2012, 21:28
Post #9





Group: Members
Posts: 7
Joined: 19-November 10
Member No.: 85832



Thx
got lots to attempt now!
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd November 2014 - 09:53