IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

56 Pages V  « < 37 38 39 40 41 > »   
Reply to this topicStart new topic
foo_uie_lyrics3, An update of foo_uie_lyrics2
The vern
post Aug 20 2012, 22:41
Post #951





Group: Developer
Posts: 203
Joined: 2-June 09
Member No.: 70332



That's not possible in lyrics3, unless you want to do it manually!
Go to the top of the page
+Quote Post
dgemu12
post Aug 22 2012, 01:13
Post #952





Group: Members
Posts: 9
Joined: 28-April 10
Member No.: 80249



Well that's a shame, but anyway I appreciate both the plugin and the reply. Apart from this one missing feature, I don't think I've come across anything that beats it. You are obliviously very talented and have my thanks.
Go to the top of the page
+Quote Post
dgemu12
post Aug 22 2012, 02:48
Post #953





Group: Members
Posts: 9
Joined: 28-April 10
Member No.: 80249



If anybody needs to do this use Lyricist it can be set as an external editor, just remember to copy the lyrics. It is under options tab and is the second from last in the list. I don't understand Chinese so I can't help that much.
Go to the top of the page
+Quote Post
jano
post Aug 23 2012, 07:22
Post #954





Group: Members
Posts: 29
Joined: 16-December 09
From: Chile
Member No.: 76063



@The vern:
I Have worked in the previous versions of this component, to adapt it to my needs. There is one suggestion and one possible bug to report:
- Suggestion: In the lyric panel, when you adjust the offset by dragging a synced lyric, would be nice to have a modificator key ( like SHIFT or CTRL ) to adjust the offset with more accuracy. An example, dragging the lyric without the modificator key pressed would increment the offset by 500 ms, but pressing the modificator key, the increment would be 250 ms or less.
- Possible bug: When a song is playing and you skip forward or backwards, the lyric panel maintain the same line highlighted, which is not correct because the current time elapsed has changed. I can think that an easy solution would handle the skip forward or backwards notifications, and refresh the panel on those events.
Go to the top of the page
+Quote Post
oldgoat
post Aug 24 2012, 23:32
Post #955





Group: Members
Posts: 51
Joined: 30-January 09
Member No.: 66408



I'm having an odd problem with saving lyrics to tags.
If the default settings of 'LYRICS' and 'UNSYNCED LYRICS' are there, lyrics are saved into a TXXX frame (user spec'd) frame, called LYRIC and then appears as some strange encoding that could be anything from chinese to korean!
If I use the ID3 standard 'SYLT' and 'USLT', the lyric appears to save, but checking the tags via another editor, nothing shows up.

Using 'save to file', everything appears fine.
Go to the top of the page
+Quote Post
Nanonyma
post Aug 27 2012, 22:34
Post #956





Group: Members
Posts: 10
Joined: 6-December 09
Member No.: 75651



Ok, i have to say: great plugin at first sight.

But i have a little big problem: i want to configure this plugin in a way, that i doesn't look automatically for lyrics online. All i've found was to put the items from search-order into available sources. But when i do so, i can't load lyrics manually anymore. This is really pitty, cause i just wanna load lyrics manually. I don't wanna all the lyrics-provider known about each song i'm playing...

Is there a way to configure your plugin for manually use only?

Anyhow, great tool with big capability. Thanks
Go to the top of the page
+Quote Post
Deadsword
post Aug 28 2012, 13:16
Post #957





Group: Members
Posts: 1
Joined: 28-August 12
Member No.: 102716



Using the plugin for a few years, I thought It maybe the moment to thank you for all the hard work for maybe the best lyrics program I know.

Really appreciate your efforts! smile.gif

Go to the top of the page
+Quote Post
somy
post Aug 28 2012, 14:00
Post #958





Group: Members
Posts: 31
Joined: 19-August 11
Member No.: 93131



Thank you very much for the great plugin! It works very well for me, it can even download synced Chinese lyrics, amazing!
I have two small questions which I hope I can get some help here:
1) I save the synced lyrics to LYRICS tag, and then convert FLAC to AAC and sync to my iphone. I noticed all lyrics are now in wired format with timestamp. Is there a way to send synced lyrics to iphone?
2) Is there a way to batch update lyrics tags? For example, select a few songs and right click "update lyrics" etc.?

Thank you very much in advance!
Go to the top of the page
+Quote Post
ndhermit
post Aug 28 2012, 18:56
Post #959





Group: Members
Posts: 1
Joined: 21-August 12
Member No.: 102548



The plugin works great at home. But at work, behind a corporate Web proxy, it fails to download lyrics. Even though I set the proxy info in foobar's network configuration page it doesn't seem to get used by the plugin. Can you make it use foobar's configured proxy setting?
Go to the top of the page
+Quote Post
Gruia
post Sep 1 2012, 04:08
Post #960





Group: Members
Posts: 4
Joined: 19-January 11
Member No.: 87446



great component, here are my suggestions

1) add song name in the title bar

2) make the text wrap inside the panel + add resize of the panel in sync with resizing the font

3) don't make save lyrics on hdd on by default
Go to the top of the page
+Quote Post
emte
post Sep 1 2012, 07:33
Post #961





Group: Members
Posts: 93
Joined: 11-February 10
Member No.: 78081



First of all, thanks for this little great component.

I have to suggestions/requests:

- selecting colour for the shadow below the text
- and, don't know how to explain this, enable anti-anliasing like in $drawstring function to make it look exactly the same

Keep up the good work.

Cheers
Go to the top of the page
+Quote Post
Speech
post Sep 1 2012, 07:46
Post #962





Group: Members
Posts: 59
Joined: 9-May 09
Member No.: 69642



QUOTE (Gruia @ Sep 1 2012, 04:08) *
great component, here are my suggestions

1) add song name in the title bar

I don't agree with that. foobar does it so well.

QUOTE (Gruia @ Sep 1 2012, 04:08) *
2) make the text wrap inside the panel + add resize of the panel in sync with resizing the font

It already wraps the text. Also, I prefer to resize it myself, depending on the layout I choose. Again, let foobar control its whole layout.

QUOTE (Gruia @ Sep 1 2012, 04:08) *
3) don't make save lyrics on hdd on by default

There is an option for that. Do have a problem clicking on that option?

This post has been edited by Speech: Sep 1 2012, 07:47


--------------------
Mon blog: http://piratefurieux.wordpress.com
Go to the top of the page
+Quote Post
eLmaxx
post Sep 4 2012, 03:35
Post #963





Group: Members
Posts: 3
Joined: 4-September 12
Member No.: 102882



In version 3 somewhere the local search stopped working for me. I'm using the following save format: -Save to user defined directory: Filenameformat:
CODE
$if(%artist%,%artist%\)$if(%date%,'('%date%') ')$if(%album%,%album%)\$if(%disc%,'disc '%disc%\)$if(%track%,%track% - )$if2(%title%,%_filename%)
Custom directory:
CODE
m:\lyrics\


With the user defined directory enabled with the current version, 0.3.6 beta4, it generates the path but doesn't save any file. It works fine now when saving to the directory same as audio file, but I really like to have my custom lyrics folder.
It used to be able to save the file in previous versions, but wasn't able to find the saved lyrics. I really hope you can fix this. Best regards, eL

This post has been edited by eLmaxx: Sep 4 2012, 03:39
Go to the top of the page
+Quote Post
sheppaul
post Sep 5 2012, 06:00
Post #964





Group: Members
Posts: 2
Joined: 3-September 12
Member No.: 102848



Thanks for great plugin first. smile.gif

" Local file search only requires title if loading from the song directory."

I have lrc files which have the same name as song files without title.
In that reason, sometimes lyric show3 would not find a lyric file.

It would be much appreciated if it is possible to search a local lyric file by a song file name.
Actually, all of my lyric files are like this.
Some works, but others not as it does not contain "title" inside a song file for some reason.
Go to the top of the page
+Quote Post
wojtek
post Sep 6 2012, 10:34
Post #965





Group: Members
Posts: 267
Joined: 21-August 04
Member No.: 16417



OK, maybe a dumb question but where is the option to copy lyrics? It seems to be gone? Previously there was convenient option to copy both with and without timestamp. Currently it seems that I can only open editor and then copy lyrics, but this is not that handy.


--------------------
http://foobar2000.pl/ :: unofficial polish forum
Go to the top of the page
+Quote Post
beebeekei
post Sep 18 2012, 12:00
Post #966





Group: Members
Posts: 1
Joined: 19-March 10
Member No.: 79143



Guys, please help - how can I save lyrics to the file?
Go to the top of the page
+Quote Post
WilB
post Sep 18 2012, 13:10
Post #967





Group: Members
Posts: 290
Joined: 20-July 06
Member No.: 33113



@eLmaxx
The custom directory save issues were solved for me with the latest betas. I note that you are trying to generate directories from your filename format + your code is far more complex than necessary. I suggest trying something like (untested):

Custom directory
m:\lyrics\[%artist%\]['('%date%') '][%album%]\['disc %disc%\]

Filename format
[%track% - ][%artist%][%title%]

I think the filename needs to contain artist and title if it’s not saved to the song directory. From changelog - local file search only requires title if loading from the song directory (you may be able to get round this by batch associating and setting the find local lyrics format appropriately)

@sheppaul
The plug-in by default caters for common save formats. If you must save lyrics without the song title you may be able to get round this by batch associating the lyrics and setting the find local lyrics format according to your naming structure.

@beebeekei
Select preferences from the right click menu. Save options are on the lyric saving tab.

This post has been edited by WilB: Sep 18 2012, 13:13
Go to the top of the page
+Quote Post
maldinito
post Sep 18 2012, 18:09
Post #968





Group: Members
Posts: 1
Joined: 18-September 12
Member No.: 103239



Hello, I have a question ! Can I change the panel size ? Use "darkone" and I want to move the Lyrics panel to the left side and decreased it's size !
Go to the top of the page
+Quote Post
WilB
post Sep 18 2012, 19:23
Post #969





Group: Members
Posts: 290
Joined: 20-July 06
Member No.: 33113



Simple answer is yes, but you may find doing it less than straightforward. I expect it's a panel stack splitter based theme and you would need to locate the panel stack splitter that contains lyrics3, and change lyrics3 size and position in the code - this may effect other panels which would need to have their positions re-coded. Further help on this would best be directed at the author where you downloaded the theme or put in the panel stack splitter thread if it's that type of theme and you want help with specific code.

This post has been edited by WilB: Sep 18 2012, 20:16
Go to the top of the page
+Quote Post
ezioBrabus
post Sep 23 2012, 09:28
Post #970





Group: Members
Posts: 12
Joined: 16-November 11
Member No.: 95202



QUOTE (maldinito @ Sep 18 2012, 18:09) *
Hello, I have a question ! Can I change the panel size ? Use "darkone" and I want to move the Lyrics panel to the left side and decreased it's size !

You have to rebuild the layout of Darkone. I created my own skin rebuilding it with Darkone elements and placing lyrics panel on the left, like in the screen:


Here's the backup of my folders (foobar2000 v1.1.15, all components updated). It's made for 1920x1200 resolution, with less pixels you will loose some buttons so you will have to manually rearrange/resize something, give it a try:
http://dl.dropbox.com/u/11792878/darkone%20mod.rar
(all copyrights reserved to their respective owners)

smile.gif

This post has been edited by ezioBrabus: Sep 23 2012, 09:31
Go to the top of the page
+Quote Post
eLmaxx
post Oct 5 2012, 13:14
Post #971





Group: Members
Posts: 3
Joined: 4-September 12
Member No.: 102882



Thanks WilB for your response. And I forgot to mention that I'm very grateful for the plugin, it's by far the best out there.
I started with a format that you suggested but didn't get it to work and switched to the more complicated one I'm using now. (it used to work in the beginning, even in v2). Ones again I tried the one you suggested to see if it would work, unfortunately not.
The thing is that it works fine when instead of a custom directory I have it stored in the directory of the song using the same format. So I feel like it is very close to work. Also I have been following the development for a while now and I've read that when the artist and title is somewhere in the path it should be fine. This said, maybe I have to struggle with the format some more, but have other priorities now. Even so, I like to thank you for your suggestion and care.
Go to the top of the page
+Quote Post
vogliadicane
post Oct 16 2012, 22:05
Post #972





Group: Members
Posts: 298
Joined: 17-February 09
Member No.: 67105



wow, very cool development here, really so many improvements.
Thank you, The vern!


One thing I miss: What I would expect after I searched lyrics manually (click 'Liric search...' choose one and click 'Load') is:

If I didn't make actions up to the end of the song, then save. So, no right-click: Save.


P.S.: Nevertheless, I might have missed something and this is all possible now...

----------------------------
Edit: Due to Vista not showing the same date of changes made in the main and detail panel.

This post has been edited by vogliadicane: Oct 16 2012, 22:30
Go to the top of the page
+Quote Post
conquerator2
post Nov 2 2012, 22:06
Post #973





Group: Members
Posts: 1
Joined: 2-November 12
Member No.: 104278



Hi guys,

Any chance to make youtube a default website for the search engine as well?

As an addition to the current searched webs.

Thanks!
Best regards, Luke

btw - great job on foobar, its getting better and better smile.gif Good work!
Go to the top of the page
+Quote Post
Starwer
post Nov 3 2012, 10:59
Post #974





Group: Members
Posts: 1
Joined: 3-November 12
Member No.: 104289



Hi Guy,

First of all, I want to thank the author for his great job ! This plugin really works like a charm and is customizable like it should be. The Lyrics editor is simple and handy just like it should be. So I very pleased that you keep up wit this good work ! smile.gif

@eLmaxx
I face the same problem with version 0.3.5.2 : I didn't manage to get the Save to custom directory working, whereas the other options work. I however use a much simpler absolute path like "C:\test". I run foobar on a Windows 7 64bit. So this problem is not limited to the Lyric beta version.

I hope to see this bug solve in the next release!

This post has been edited by Starwer: Nov 3 2012, 11:00
Go to the top of the page
+Quote Post
WilB
post Nov 3 2012, 12:15
Post #975





Group: Members
Posts: 290
Joined: 20-July 06
Member No.: 33113



Did you try the latest beta (0.3.6 beta 4)?

http://code.google.com/p/foo-uie-lyrics3/downloads/list

This should have fixed the save to custom directory.

This post has been edited by WilB: Nov 3 2012, 12:15
Go to the top of the page
+Quote Post

56 Pages V  « < 37 38 39 40 41 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd July 2014 - 09:37