IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
audioscrobbler vs podcatcher networking
Jambe
post Mar 25 2013, 20:30
Post #1





Group: Members
Posts: 5
Joined: 18-September 08
Member No.: 58428



Situation: scrobbling works fine as long as the "Specify proxy address:" radio button in foobar2000's Networking window is selected (and I've got turtle.libre.fm in there). However, when that radio button is selected, foo_podcatcher can't resolve feeds (404s). If I want to update my podcasts I need to change the aforementioned radio button to "No proxy" and restart foobar2000 (and then if I want to scrobble again I need to change the button back and restart yet again).

Question: can I get these two components playing nicely? I gather the scrobbling component once had its own (discrete) proxy settings, which I should think would resolve this issue.

I imagine the resolution to this is super-obvious and I'm just being a dolt, but I'd appreciate any help.

Component list:
QUOTE
Core (2013-02-13 11:26:10 UTC)
foobar2000 core 1.2.3
foo_albumlist.dll (2013-02-13 11:24:52 UTC)
Album List 4.5
foo_audioscrobbler.dll (2010-06-04 14:27:04 UTC)
Audioscrobbler 1.4.7
foo_cdda.dll (2013-02-13 11:24:22 UTC)
CD Audio Decoder 3.0
foo_converter.dll (2013-02-13 11:24:22 UTC)
Converter 1.5
foo_dsp_eq.dll (2013-02-13 11:24:54 UTC)
Equalizer 1.0
foo_dsp_std.dll (2013-02-13 11:24:44 UTC)
Standard DSP Array 1.2
foo_fileops.dll (2013-02-13 11:23:12 UTC)
File Operations 2.2
foo_freedb2.dll (2013-02-13 11:22:46 UTC)
Online Tagger 0.7
foo_input_std.dll (2013-02-13 11:23:54 UTC)
Standard Input Array 1.0
foo_podcatcher.dll (2011-06-15 19:50:32 UTC)
Podcatcher 0.2.5 (beta, Mar 12 2011)
foo_rgscan.dll (2013-02-13 11:24:30 UTC)
ReplayGain Scanner 2.1.2
foo_texttools.dll (2010-08-24 14:49:52 UTC)
Text Tools 1.0.5
foo_ui_std.dll (2013-02-13 11:23:58 UTC)
Default User Interface 0.9.5


This post has been edited by Jambe: Mar 25 2013, 20:31
Go to the top of the page
+Quote Post
marc2003
post Mar 26 2013, 10:33
Post #2





Group: Members
Posts: 4896
Joined: 27-January 05
From: England
Member No.: 19379



you can modify your hosts file.

http://bugs.foocorp.net/projects/librefm/wiki/Using_turtle
Go to the top of the page
+Quote Post
Jambe
post Mar 26 2013, 20:50
Post #3





Group: Members
Posts: 5
Joined: 18-September 08
Member No.: 58428



QUOTE (marc2003 @ Mar 26 2013, 04:33) *


Thanks, kind stranger; that did the trick!

I suppose it might be useful to enable such a mod from within foobar2000 (or to enable components to have their own proxy settings or something, perhaps in the form of sub-windows in the Networking tree).
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th December 2014 - 23:15