IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Hydrogenaudio Forum Rules

- No Warez. This includes warez links, cracks and/or requests for help in getting illegal software or copyrighted music tracks!
- No Spamming or Trolling on the boards, this includes useless posts, trying to only increase post count or trying to deliberately create a flame war.
- No Hateful or Disrespectful posts. This includes: bashing, name-calling or insults directed at a board member.
- Click here for complete Hydrogenaudio Terms of Service

 
Reply to this topicStart new topic
[TOS #10] From: Having trouble with Lame 3.99 and Audiograbber in W7 6, From Topic ID: 97474
Tjukken
post Oct 15 2012, 20:29
Post #1





Group: Members
Posts: 9
Joined: 15-October 12
Member No.: 103872



QUOTE (greynol @ Oct 15 2012, 20:49) *
The lame executable?

It is in no way responsible for populating selections in an Audiograbber drop-down list, or am I missing something?

PS: Please make an attempt to adhere to TOS #10. Unintended misspellings are OK, but intended misspellings for reasons that include an attempt at being cute or being lazy are not welcome on this board.


What do u mean?
Im from one of those 92% of the world not having English as native language.
So if i do make one or two miss spells it is not so strange.

Or do u spell perfectly all languages?
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 27th November 2014 - 04:29